EH SmartLink

EH SmartLink udržuje aktuální informace, eliminuje chyby a umožňuje administraci limitů přímo v interním systému klienta
20.7.2015
EULER HERMES přichází s řešením EH SmartLink, které si klade za cíl pomoci klientům s velkým počtem úvěrových limitů (nad 300) zjednodušit administrativu, zrychlit tok informací směrem z pojišťovny a eliminovat lidské chyby vzniklé přepisováním limitů do interního systému.

SmartLink EH vyvinul před 6 lety pro německý trh, kde je doposud využíván nejvíce. Oblibu však získal i ve Francii a severských zemí. Do České republiky přichází nyní. Kompatibilní je s každým systémem.

Díky jednoduchému mostu je možné do systému klienta integrovat veškeré funkce EOLISu.
Nejvíce využívanou možností je správa limitů přímo z interního systému v reálném čase. EH SmartLink nemá po implementaci přístup k datům klienta. Místo hledání odběratele a žádosti o limit v EOLISu si o limit žádáte přes přidané tlačítko ve Vašem systému. Po aktualizaci, která je zpravidla nastavena na denní bázi se rozhodnutí načte do určených polí. Je na každém klientovi, kolik informací chce v systému evidovat. Není však problém zobrazovat veškerou historii rozhodnutí včetně důvodů, gradů a upozornění na změny v obou směrech.

Krátká prezentace je dostupná zde:

V případě zájmu o podrobnější informace Vám jsme rádi k dispozici